skip to Main Content

Zwangere vrouw 2.0

Zwangere vrouw 2.0

Een bericht met een knipoog, maar ook een beetje serieus.
Onderstaand artikel heb ik tijdens de vorige zwangerschap van mijn buurvrouw geschreven, maar er is duidelijk niet naar mij geluisterd!

Aan Moeder Natuur

Jammer genoeg zat de mailbox van MoederNatuur@universum.org opnieuw vol. Dus post ik mijn verbeteringsvoorstel maar hier, in de hoop dat Moeder Natuur het leest.

Het lijkt of bij het bedenken van het concept “zorgen voor nageslacht” alle energie en aandacht is gaan zitten in hoe je een kindje maakt en niet in het concept “zwangere vrouw”.

Moeder Natuur wil graag dat er meer mensen op aarde komen. Zorg dan ook dat vrouwen graag nog een keer zwanger willen zijn. Veel vrouwen zeggen na de eerste zwangerschap en bevalling: DIT NOOIT MEER!!! Er zijn echter ook vrouwen die nog graag een keer zwanger willen zijn en willen bevallen, ik ken er ten minste echt een!

Hier dus mijn verbeteringsvoorstel voor ‘zwangere vrouw 2.0’

Vooral de productieprocessen van de hormonenfabriek moeten ernstig op de schop, want de meeste van onderstaande punten zijn aan de hormonenfabriek te wijten.

– 3 tot 9 maanden misselijk zijn en overgeven is niet effectief als je goed voor jezelf en een kleintje moet zorgen. Ze moet eten voor twee, dus alles binnenhouden graag.

– Graag versteviging van het bekken in plaats van bekkeninstabiliteit en bekkenpijn. Ze moet een extra mensje dragen, dus een beter fundament.

– De maag moet zodanig komen te liggen dat de kleine niet elke keer in de maag van zijn moeder kan trappen en zo voor opkomend maagzuur kan zorgen.

– Zeker in de laatste maanden van de zwangerschap is het niet helemaal makkelijk om het evenwicht te bewaren, dus niet ook nog eens duizeligheid erbij.

– Een zwangere vrouw moet volop energie zijn, dus geen vermoeidheid meer.

– Het in gelijke mate laten toenemen van bloedvocht en rode bloedcellen, zodat er geen bloedarmoede kan ontstaan.

– Geen bloedend tandvlees meer, dat bloed heeft ze hard nodig.

– Geen hoofdpijn meer, ze heeft al genoeg aan haar hoofd.

– Geen slapeloosheid meer, ze moet goed uitgerust zijn.

– Geen opgezwollen ledematen meer, daarmee moet ze precies en snel kunnen aanwijzen waar alles in de babykamer moet komen.

Nou, als Moeder Natuur nog zelf even verder kijkt naar alle overige bijverschijnselen en daar een slimme oplossing voor verzint, dan wordt het misschien nog wat.

P.S. dit is een greep uit informatie op internet en niet per definitie wat ik allemaal van nabij heb meegemaakt.

Ter ondersteuning van dit verhaal een kopie van een bijsluiter, ook met een knipoog natuurlijk. Met dank aan Taalvoutjes

En hier de omslag van een boek over hormonen.

Reageer gerust! Je mailadres wordt niet gepubliceerd!

Back To Top
×Close search
Zoeken
%d bloggers liken dit: